ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ

3D ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ.

Είναι η τελική διαδικασία δημιουργίας μιάς 2στατης εικόνας, από μια κατασκευασμένη – προετοιμασμένη σκηνή.
Αυτό μπορεί να συγκριθεί με τη λήψη φωτογραφίας στην πραγματική ζωή.
Σήμερα έχουν αναπτυχθεί αρκετές διαφορετικές και εξειδικευμένες μέθοδοι απόδοσης του φωτός και της ανάκλασης του, πάνω σε 3D ψηφιακά σχέδια.

Τα σχέδια αυτά είναι βοηθητικά και αποτρέπουν απο πολλά πιθανά λάθη κατά τη εκτέλεση του έργου.

Πώς δουλευέι ;

Aπλά μου παρέχετε όσες περισσότερες πληροφορίες για το έργο σας .
Σχέδια, κατόψεις, όψεις ,τομές, σκαριφήματα ή και ειδικές απαιτήσεις για συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να αποδοθούν και η ατμοσφαίρα  που θέλετε να αποπνέουν τα τελικά renderings.

Mε την ανάθεση, δημιουργώ και τα αρχικά σχέδια 3D , ώστε να έχετε μια πρώτη ανασκόπηση του έργου σας. Γενικός φωτισμός και μια μέτρα απόδοση των υλικών  σε χαμηλή ανάλυση,  βοηθάει στην αντίληψη για την πορεία των εργασιών.
Προσαρμόζουμε την  φωτορεαλιστική απεικόνιση (υλικά- υφές -φωτισμός – λήψεις κάμερας κλπ) ανάλογα με τις παρατηρήσεις σας και προχωράμε στην τελική απόδοση της εργασίας.

Με γνώσεις πάνω στην αρχιτεκτονική το interior design , αλλά και την μεγάλη εμπειρία μου πάνω στη εφαρμοσμένη γραφιστική, η ροής εργασίας, φροντίζω να γίνεται εύκολη και κατανοητή χωρίς να  έχουμε παρερμηνείες .

3D σχεδίαση – Φωτορεαλισμός.

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση αντικειμένων σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή, με πιστή απεικόνιση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού που βασίζονται σε δισδιάστατα σχέδια αντικειμένων.
Η φωτορεαλιστική παρουσίαση είναι απαραίτητη σήμερα για τον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή, γιατί σε αντίθεση με την παραδοσιακή κατασκευή μοντέλων, φωτορεαλιστικές εικόνες 3d, που χρησιμοποιούν τώρα εξελιγμένα 3d προγράμματα, σχηματίζουν μια πληρέστερη εικόνα ενός υπό κατασκευή έργου ακόμη και από τα πρώτα στάδια.
Διευκολύνει τον σχεδιαστή να κατανοήσει και να βελτιώσει το έργο του, επιτρέποντας παράλληλα τον έλεγχο και την οριστικοποίηση των χρωμάτων, των υλικών και της αισθητικής του έργου. Επιπλέον δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να έχουν πλήρη εικόνα του αποτελέσματος που πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση του κατασκευαστικού έργου. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος αλλαγών και διορθώσεων στο κατασκευαστικό έργο.