ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

  • Αθήνα – Περιστέρι
  • Δεκ. 2019

Το Επίλεκτον είναι ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα εστιατόρια με “μαμαδίστικο” μαγειρευτό φαγητό που έχει το Περιστέρι. Το εστιατόριο ιδρύθηκε το 1994 από την οικογένεια Σκαγιά.

Όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νέα διεύθυνση, ο ιδιοκτήτης έκανε ξεκάθαρο οτι ήθελε να δώσει στο χώρο μια νέα πνοή κρατώντας όμως την αμεσότητα και την ζεστασιά, που χαρακτήριζε τον προηγούμενο χώρο στον οποίο στεγαζόταν.

Αφού έγινε η πρώτη συνάντηση και συλλέχθηκε το feedback του πελάτη, στήθηκε ένα αρχικό mood board  και πάνω σε αυτό αναλύθηκαν οι ανάγκες του νέου χώρου, το ύφος, τα χρώματα, η λειτουργικές λεπτομέρειες για την ροή εργασίας, ο καθιστικός χώρος, τα έπιπλα και διακοσμητικά που θα επιλέγονταν.

Το κεντρικό design βασίστηκε στο μοντέρνο στύλ. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε καθαρές γραμμές με κάποιες μικρές πινελιές ρουστίκ στοιχείων, που έδωσαν στο χώρο μια ζεστή και οικεία αίσθηση.

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υποψιν τις πληροφορίες του πελάτη σχετικά με την ροή της δουλείας, από την παραγωγή στην κουζίνα μέχρι το σερβίρισμα και την παράδοση στο διανομέα, ο σχεδιασμός του χώρου έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να ειναι μοναδικά λειτουργικό αλλά και εξαιρετικά καλαίσθητο.

Ο στόχος επιτεύχθηκε, δίνοντας μια νέα μοντέρνα πνοή χωρίς όμως να χαθεί η ζεστασιά και η οικία αίσθηση ενός χώρου, όπου ο πελάτης γνωρίζει οτι θα φάει ειλικρινές, ποιοτικό μαγειρευτό φαγητό.

Παράλληλα έγινε και ανανέωση εταιρικής ταυτότητας. Το νέο λογότυπο εφαρμόστηκε σε collateral, όπως επαγγελματικές κάρτες,  διαφημιστικά έντυπα, σακούλες, πινακίδα, μενού κ.α.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ιαλέμου 22, Αθήνα
TK 111 42