ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΕΡΡΩΝ

 

  • Ίλιον
  • Μάρτιος 2022

 

 

Σχεδιασμός εστιατορίου στο Ίλιον. Οι ιδιοκτήτες ενός ήδη επιτυχημένου εστιατορίου στο Περιστέρι, μας προσέγγισαν για να δώσουμε μαζί σάρκα και οστά στο εστιατόριο “Παραδοσιακό Σερρών”, μια φρέσκια και καινοτόμα ιδέα. Σχεδιάσαμε λοιπόν μαζί ένα εστιατόριο, που θα δώσει στο σουβλάκι μια νέα προσέγγιση.

Μοιράστηκαν μαζί μας το concept για ένα ψητοπωλείο διαφορετικό από τα άλλα,  που θα προμηθεύεται μόνο εξαιρετικής ποιότητας κρέατα, από φάρμες βιολογικής εκτροφής στις Σέρρες. Θα το προσφέρει στους πελάτες του, μαγειρεμένο με την ίδια προσοχή και φροντίδα.

Καταπιαστήκαμε λοιπόν, με την πρόκληση, να δημιουργήσουμε ένα χώρο, που θα μπορούσε να συνοδεύσει αυτήν την προσέγγιση. Παντρέψαμε το ποιοτικό με το οικείο και το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με σκοπό να αποτυπώσουμε ακριβώς στο χώρο, το concept του εστιατορίου.

Οι ιδιοκτήτες ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το αρχικό mood board. Σχεδιάσαμε λοιπόν σε πολύ λίγα τετραγωνικά,  ένα χώρο καθαρό, σύγχρονο και εκλεπτυσμένο, εντάσσοντας συγχρόνως διακριτικά παραδοσιακά στοιχεία, που θυμίζουν παλιό παραδοσιακό χασάπικο.

Παράλληλα, κάναμε και το branding με εφαρμογή του λογοτύπου σε επιγραφή, σακούλες κ.α., φροντίζοντας φυσικά να δένει αρμονικά με τον χώρο και το concept.